Eten

Bij eetcafé Marco’s Intermezzo worden de gerechten dagelijks vers en volgens eigen receptuur en werkwijze met veel aandacht en liefde gemaakt. Onze chef kiest voor dagverse producten, verse kruiden, volle smaken en laat zich inspireren door de lokale leveranciers.

Is er een speciale gelegenheid dan is onze ‘huiskamer’ een mooie locatie om dit te vieren. Wij luisteren graag naar uw culinaire wensen en zorgen voor een passend voorstel.

Om zeker te zijn van een gezellig plekje is het verstandig om te reserveren. Om het nog makkelijker te maken kan dit via Reserveren. Liever bellen, dat kan natuurlijk ook nog gewoon, bij Contact staan al onze gegevens!

TIP: Vraag aan onze medewerkers naar de Marco’s Intermezzo cadeau-bonnen! Het perfecte culinaire cadeau.

Ontbijt

U kunt ontbijten in het eetcafé Marco’s Intermezzo. Iedere ochtend  serveren wij ontbijt; heerlijk dagelijks vers bruin en wit brood, verse vleeswaren, kaas, zoet beleg, hard of zacht gekookt eitje, omelet of uitsmijter, cereals, yoghurt, fruit en natuurlijk een heerlijke kopje koffie of thee en jus d’orange.

Op verzoek maken wij graag een lunchpakket voor u klaar voor slechts €8.

Lunch

U kunt heerlijk lunchen bij eetcafé Marco’s Intermezzo. Iedere middag serveren wij de heerlijkste lunch gerechten. Denk hierbij aan heerlijke belegde broodjes, soepen eiergerechten, kroketjes gevuld met draadjesvlees. En nog veel meer. Voor de lunchen bekijk onze kaart hier.

Diner

Bij eetcafé Marco’s Intermezzo worden de gerechten dagelijks vers en volgens eigen receptuur en werkwijze met veel aandacht en liefde gemaakt. Onze Chef kiest voor dagverse producten, verse kruiden, volle smaken en laat zich inspireren door de lokale leveranciers.