Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
2 berichten.
M. Luijsterburg schreef op 6 november 2018 om 12:00:
Zondagmiddag hebben wij een verjaardag gevierd bij de Marco's. Wij zaten met z'n allen in de opkamer, die erg sfeervol is ingericht net als het café. We kregen kleine gerechtjes die allemaal even lekker waren. Vooral het stoofvlees van hert was erg verrassend. Ook het personeel was zeer vriendelijk. We hebben een fantastische verjaardag gevierd. Sfeervol, lekker en beregezellig! We gaan zeker nog een keer terug.
A.Heijmans schreef op 13 oktober 2018 om 20:35:
Vanavond heerlijk gegeten bij Marco's, tot onze verrassing stond er tong op het menu ipv zamfilet. Zeker de moeite waard om nog eens bij onze buren (O.Stationsweg) te gaan eten ! Vlotte bediening, heerlijk eten.
Welkom bij ons gastenboek.

In ons gastenboek ziet u ervaringen van gasten van Macro’s Intermezzo. Wij waarderen het enorm als u een bericht in ons gastenboek achterlaat. Dit is niet alleen prettig voor ons maar zo zien ook bezoekers van dit gastenboek wat zij kunnen verwachten van Marco’s Intermezzo. Wij gaan ervan uit dat u zich houdt aan onze huisregels en voorwaarden.

Huisregels en voorwaarden

Berichten dienen onder eigen naam te worden geplaatst. Er wordt om uw e-mailadres gevraagd. Deze is niet zichtbaar op de website.

De deelnemer aan het gastenboek dient zich te houden aan de volgende gedragscodes:

De deelnemer dient zich bij deelname te houden aan de fatsoensnormen die in het maatschappelijke verkeer betamen. Zo is het niet toegestaan om:

  • Informatie te verspreiden die als discriminerend kan worden aangemerkt.
  • Zich schuldig maken aan beledigende dan wel obscene uitingen.
  • Verwijtende, dan wel eerder genoemde uitingen te maken richting Marco’s Intermezzo.
  • Het gastenboek te gebruiken als advertentiemedium.
  • Het plaatsen van berichten en het achterlaten van uw gegevens (zoals naam en informatie) is voor eigen risico.
  • Berichten die niet te maken hebben met het interessegebied van deze site, herhaalde reclame en misleiding worden zonder discussie verwijderd.
  • Marco’s Intermezzo stelt zich niet aansprakelijk voor schade ontstaan uit deze dienst.

Als bezoekers van het gastenboek zich niet houden aan de voorwaarden van dit gastenboek kan je meteen en permanent geblokkeerd worden.
Dit gebeurd door onze webmaster en heeft het recht dit met of zonder reden te verwijderen.
De berichten welke in het gastenboek geplaatst worden, worden gecontroleerd en, waar nodig geacht, door Marco’s Intermezzo verwijderd.

Bij het schrijven van een bericht voor in het gastenboek wordt er om een anti-spam code gevraagd, dit doen we om spam berichten te voorkomen. Het is de bedoeling dat u de gegeven code overneemt in het hiervoor bestemde vak ernaast.

We hopen op leuke verhalen en/of herinneringen die u beleefd heeft tijdens uw verblijf.